Schaeffler Group je jedan od najvećih nemačkih i evropskih industrijskih preduzeća u porodičnom vlasništvu. U okviru ove grupe nalaze se poznati brendovi LUK,  INA, FAG. U okviru brendova vodeći proizvodi jesu LUK kvačila, INA španeri, FAG ležajevi točka. Schaeffler Group je prisutna na 180 lokacija u 50 zemalja širom sveta. Ovo je kompanija koja je čvrsto okrenuta budućnosti i investicijama u razvoj, te 4.800 od oko 70.000 zaposlenih širom sveta, svakodnevno radi na razvoju novih proizvoda i tehnologija. Impozantan podatak je da oko 1.100 pronalazaka, svake godine, ova kompanija registruje kao patent!  S’toga ovo je partner od poverenja i sigurnosti!

LUK – za 45 godina ime LUK je praktično postao sinonim za inovaciju, sa nenadmašnom orijentacijom na potrošače i izuzetan kvalitet. Svi zaposleni uvek su spremni da daju “malo“ više u službi kupaca – Uspeh naših kupaca je i naš uspeh!

INA proizvodi su odraz kreativne primene tehničkih rešenja, kao i vrhunskog inženjeringa i visoke stručnosti u prizvodnji za krajnje korisnike.
INA- INOVACIJA u pokretu!

120 godina brend FAG je jedan od vodećih proizvođača preciznih kotrljajućih ležajeva za automobilsku, mašinsku i avio industriju.

„Dodatni“ faktori uspeha su najviši kvalitet, orijentacija zaposlenih ka vrhunskim dostignućima, primarna briga za zaštitu životne sredine i održivi, dugoročni i ciljani razvoj kompanije.

LUK

Setovi kvačila

Zamajci

Korpe kvačila

Lamele

Potisni ležajevi kvačila

Kompletni setovi sa zamajcem


FAG


Ležajevi točka

Glavčine


INA


Španeri

Remenice

Roleri

Kompletni setovi