Jedinstveni dizajn/ najbolje performanse/ širok asortiman proizvoda/ snabdevanje najboljih svetskih proizvođača automobila – već 50 godina, prednosti su ove kuće i garancija kvaliteta!

Snagom inovacija, razvojnih programa, aplikacija u motosportu BILSTEIN plasira jedinstvenu ponudu!

Evo samo nekih od primera poboljšanja performansi ugradnjom BILSTEIN amortizera: Amortizer (BILSTEIN B4) će optimizovati stabilnost vožnje, održavanje putanje, udobnost i sigurnost svakom vozilu. Ugradnja gasnog amortizera (kao što je BILSTEIN B6) poboljšava ukupne vozne performanse vozila i obezbeđuje veću snagu prigušenja, i tako povećava bezbednost i zabavu za volanom, čak i pod velikim opterećenjem, na primer, sa krovnim nosačima ili kod vozila sa prikolicom…

Bilstein pruža podršku razvoju svojim klijentima: pod motom „Želimo da prođe na Vas iskustvo koje smo stekli kroz naš uspeh u moto sportu i naše stručnosti u oblasti originalne opreme“ osnovana je Bilstein akademija. Pohađanjem programa obuke, da li radili u trgovini ili servisu, kroz uzbudljive kurseve i nezaboravne praktične seminare, dobićete mnoštvo interesantnih informacija o amortizerima, a i o prodajnim strategijama. Tako da klijenti mogu da uživaju u još boljoj usluzi!

Bilsten Autodiskont